tiistai 18. syyskuuta 2018

Yllätys mieheltä

Kävin hiljattain yksinäni pyörimässä kauppakeskuksessa ja poikkesin huvin vuoksi kultasepänliikkeeseen. Ostin hetken mielijohteesta itselleni uuden rannekorun ja samalla iskin silmäni ihastuttavaan kelloon.Myöhemmin kerroin miehelle tuosta kellosta ja taisin näyttää pari kuvaakin. En tiedä mikä tuossa kellossa niin kovasti viehätti, mutta olin aivan sen pauloissa.

Tänään huoneessamme odotti yllätys kun tulin kotiin. Pieni paketti oli ilmestynyt sängyllemme minun puolelleni. Hymy levisi varmasti korviin saakka kun katsoin pakettia ja arvasin sen sisällön. Mies oli ostanut juuri sen kellon ja siinä se nyt odotti paketissaan sängyllämme.


Kellon mahtava ruusukullan väri on sekä rannekkeessa että viisareissa ja numeroissa. Aivan ihana kello ja tuntuu kädessä mukavan kevyeltä. Edellisen kellon mies osti minulle mentyämme naimisiin ja tuo kello on ollut ahkerassa käytössä. Sekin on aikoinaan ihastelemani Hugo Bossin kello. Nämä kaksi kelloa ovat kovin erilaisia keskenään ja aion varmasti aamun fiiliksen mukaan valita toisen kellon ranteeseen päiväksi.

Tämä kello oli mieletön piristys keskelle harmaata ja sateista päivää, ihana ukkeli <3

Terveisin

Merimiehen vaimo 


8 kommenttia:

 1. Ihana mies ja ihana kello <3
  Sain kans muutama vuosi sitten mieheltäni kellon. Tosin sellaisen urheilukellon. Tykkään siitä kovasti ja toki sen merkitystä korostaa se, että se on mieheltäni saatu!
  Ja myös aivan ihana on tuo sinun rannekorusi!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä merkitystä totta tosiaan korostaa se, että sen on saanut omalta puolisolta :)

   Mukavaa päivää <3

   Poista
 2. Olipa ihanasti mieheltäsi tehty <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, kello on minustakin aivan mahtava. Yllätys oli mieleen :)

   Poista
 4. Herttainen yllätys <3 Minua viehättää kellossa ja rannekorussa ankkuri... <3 Kauniit ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on jokin merimiesten vaimojen juttu se ankkuri <3

   Poista